Legyél PRO! A foodora pro előfizetés megérkezett, az 1. hónap ingyenes!

26.09.23|by foodora.hu| 5 min read
Legyél PRO! A foodora pro előfizetés megérkezett, az 1. hónap ingyenes!

Sosem állunk meg: ismét hoztunk egy szuper újítást, amivel kényelmesebbé és kedvezőbbé tesszük a szolgáltatásunkat, ráadásul te és az összes foodora felhasználó sokat spórolhat a szállítási költségeken is. Örömmel jelentjük, hogy a pénztárcamegváltó újdonság, azaz a foodora pro megérkezett. De miért is jó ez neked?

Azt már megszokhattad tőlünk, hogy mindig olyan újításban törjük a fejünket, amitől a foodorázók élete könnyebb és egyszerűbb lesz, a szolgáltatásunk pedig gyorsabb és játékosabb. Most azonban egy olyan előfizetői szolgáltatást sikerült létrehoznunk, amivel hosszú távon sokat spórolhatsz, főleg akkor, ha egy hónapban 3-4 alkalomnál többször is rendelsz tőlünk. Hogy is van ez?

foodora pro: must have előfizetés tőlünk neked

Veled is elő szokott fordulni, hogy: 1 nap akár több helyről rendelnél, például egy kedvelt éttermedből és a foodora marketből is? Persze, nem muszáj 1 napot néznünk: amennyiben egy hónapban 2-3 alkalomnál többször rendelsz tőlünk és lelkiismeret-furdalásod van a kiszállítási díjak miatt, máris nyert ügyed van!

A foodora pro ugyanis olyan előfizetői rendszer, melynek keretén belül havi 1390 Ft-os havi díjért nemcsak ingyenes vagy kedvezményes szállítási költséget tudunk biztosítani, ha foodora pro partnerektől rendelsz, hanem egyedi, csak az előfizetőinknek szóló kedvezményeket és egyéb kuponajánlatokat is.

Ráadásul mindezt egyszerűen, az app és a weboldal felületén is igénybe veheted, nincs különbség a szolgáltatásban ezen a téren sem. Ami a szállítási költségekre vonatkozó kedvezményeket illeti, a foodora pro előfizetés során 700 Ft-os szállítási költségig 0 Ft-os, azon felül pedig kedvezményes szállítási költséget számol fel a foodora pro partner. 

Ehhez a kedvezményhez boltok esetén 5500 Ft-os rendelési értéket, míg az éttermeket tekintve 3900 Ft-os rendelési érteket kell produkálnia a kosaradnak. Figyelem: ahogy a többi kedvezményes ajánlatunk esetében, úgy itt sem számít bele a rendelési értékbe a rendszerhasználati díj és a futárok borravalója sem.

De miért is lenne szükség ezekre, hiszen egy pizza–süti kombó vagy egy kétfős vacsora megrendelése során, vagy a partikellékek, mint az üdítő, a rágcsa és némi alkohol kosárba pakolásával máris meghaladtuk az összeghatárt! Végeredményben a foodora pro előfizetéssel neked sem kell többet lelkiismeret-furdalást érezned amiatt, hogy mennyit költesz a szállítási költségekre a kényelmes és egyszerű házhozszállítással. De mondhatnánk úgy is, hogy a matekot tekintve már kettő rendeléssel megtérülhet az előfizetői havidíjad.

Csak a szállítási költségre érvényes a foodora pro-kedvezmény?

Természetesen nem! A foodora pro előfizetői kedvezményeknek csak az egy része a szállítási költségek ingyenes / kedvezményes verziója. Ezen felül az előfizetéseddel egyedi kuponokat és kedvezményeket zsebelhetsz be, amit értelemszerűen a foodora pro partnereknél válthatsz be. Utóbbi lehet egy-egy termék vagy étel értékének bizonyos százaléka, de akár egy meghatározott fix összeg is.

Ha most felnézel esetleg a foodorára, biztosan látni fogsz néhány foodora pro partnert, ahol például 20% kedvezményt biztosítanak az előfizetőinknek. Ezzel a szuper lehetőséggel tehát nemcsak a szállítási költségen, de akár az ebéded vagy bevásárlásod árán is spórolhatsz.

Hogyan fizethetsz elő a foodora pro-ra?

Nem kenyerünk a túlbonyolítás, úgyhogy csak kattanj rá erre a linkre vagy az appban kattints rá valamire, ami pro megjelöléssel van ellátva, esetleg az app menüjében a Feliratkozások kezelésére és kövesd az ott leírt utasításokat. 

Alapvetően a már meglévő adataiddal dolgozunk, egyedül a Fizetési mód kiválasztásánál kell megadnod a bank- vagy hitelkártya adataidat, hogy beállíthassuk az automatikus havi fizetést. Ezzel gyakorlatilag megerősíted, hogy valóban az előfizetés létrejöttére törekszel. 

Miután ezzel megvagy, már csak az ÁSZF jelölőnégyzetet kell kipipálnod és máris foodora pro előfizető lettél! Maga az előfizetés egyébként pontosan attól a pillanattól fogva kezdődik, ahogy azt beállítottad magadnak, az automatikusan megújuló 1 havi előfizetési időszak pedig 30 napos intervallumra érvényes.

Miért nem kell tartanod attól, hogy foodora pro előfizető legyél?

  • nincs hűségidő, bármikor megszüntethető,
  • a regisztrációt követően a 14 napos elállási idővel is élhetsz,
  • nem gyűjtünk és tárolunk bankkártyához fűződő adatokat,
  • 700 Ft-os szállítási költségig ingyenes, azon felül kedvezményes szállítási költséget biztosítunk a foodora pro partnereknél,
  • illetve csak az előfizetőknek adott kedvezményekkel és kuponokat is bezsebelhetsz.

Ráadásul az előfizetést most 1 hónapig ingyen is kipróbálhatod…

1 hónapig INGYENES: legyél foodora  pro előfizető a PRO100 kuponkóddal

Nem árulunk zsákbamacskát, ezért lehetőséget biztosítunk neked arra, hogy 1 hónapig ingyenesen élvezd a foodora pro tagság minden előnyét (ne ijedj meg: a fizetési mód kiválasztása és a bankkártyaadatok megadása az ingyenes időszakot nem befolyásolja, megadása viszont szükséges). 

A PRO100 kuponkódot a regisztrációs folyamat során kell beírnod a megfelelő rubrikába, majd a regisztráció végén, rá kell kattintanod a Feliratkozom gombra.

Ezután látni fogod, hogy 30 napos ingyenes időszakot kezdtél meg az előfizetésedben, amit akár már a következő másodpercben is elkezdhetsz élvezni. Ezzel a lehetőséggel a gyakorlatban is ki tudod tapasztalni, hogy mennyire megéri neked a havi előfizetési díj. De már most le merjük fogadni, hogy a foodora-előfizetéssel semmiképpen sem fogsz rosszul járni.

26.09.23|by foodora.hu

Discover latest news

foodora: Mintha egy bébielefántot kellett volna kiszállítani – 90 kg-os rekordrendelés Budapesten
Egyéb
foodora: Mintha egy bébielefántot kellett volna kiszállítani – 90 kg-os rekordrendelés Budapesten
Újra közös sörrel jön a MONYO és a foodora
Egyéb
Újra közös sörrel jön a MONYO és a foodora
Új érdekesség tűnt fel a Simon’s Burger menüjén
foodora
Új érdekesség tűnt fel a Simon’s Burger menüjén