Nyolcadik közös receptünk a GastroHobbival!
Látogassatok el a foodora marketre, ahol minden összetevőt összekészítve, rendelésre készen megtaláltok ehhez a remek fogáshoz!
Hozzávalók:
- 20 dkg tagliatelle
- 20 db koktélparadicsom félbevágva
- 1 kis szál kolbász kockára vágva
- friss bazsalikom levelek
- 1 mozzarella golyó
- 4 ek paradicsompüré
- 6 dl víz
- 2 dl tejszín
- Reszelt parmezan
- Ízlés szerint chili, só, frissen őrölt tarkabors
Elkészítés:
Egy magas falú serpenyőbe teszem a tésztát, a félbe vágott paradicsomot, a kockára vágott kolbászt, a bazsalikomot, az aprított chilit, az egész mozzarellát, felöntöm a vízzel, sózom, borsozom, összekeverem és fedő alatt megfőzöm. Főzés közben néhányszor keverjük meg.
Amikor a tészta megpuhult, hozzáadom a paradicsompürét, felöntöm a tejszínnel, megszórom a reszelt parmezánnal, kiforralom és forrón kínálom.
Tálaláskor megszórhatjuk még frissen reszelt parmezánnal és friss bazsalikommal.
Elkészítési idő: 30 perc
Jó étvágyat!